vores kunder siger

Alle resultater er individuelle. Alle testimonials fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Heidi Jensen

Jeg er så utrolig glad for resultatet. Mine mørke skjolder er helt udviskede. Nu har jeg desværre lidt teenagebumser, men pyt. Jeg er super glad!!! Går slet ikke med makeup.
Kh Heidi Jensen

Jacob Steffensen

Afdelingsleder, DanaWeb A/S

Kære Galina. Jeg skriver til dig, da min kone (Annie Eriksen) har været i behandling hos dig, og det er de bedste penge vi har givet ud, 1.000 tak.
Med venlig hilsen Jacob Steffensen  Afdelingsleder DanaWeb A/S

Marianne

Clinique Belnatur, Hllerup

Hej søde. Tusinde tak, du skal vide at det er den bedste julegave har jeg fået af dig i år! Jeg er sååå glad for resultaterne, det er bare helt utroligt! Det betyder rigtig meget for mig.
KH. Marianne, Clinique Belnatur, Hellerup

Ida Maria

Kære Galina. Er det i orden for dig at jeg sender billederne til den klinik hvor jeg har fået laser behandlinger de sidste år? Jeg er sikker på at de vil være imponeret! Når jeg ser før billederne bliver jeg helt chokeret over hvor slemt det var – jeg er SÅ glad fordi det har hjulpet – du er en “hud-engel”! Hav det godt
Med venlig hilsen Ida Maria

Kathrine Skeie

Kære Galina. Først og fremmest vil jeg sige 1000 tak for behandlingen – jeg er så glad 🙂 !!! Inden for den første uge oplevede jeg en kæmpe stor forandring. Minhud sviede lidt og skallede også, som du havde sagt, men det var ikke
noget, der generede mig spor, og i løbet af få dage var min hud meget
flottere. Jeg har været sammen med min kæreste i 2 år, men det er FØRSTE gang, han ser mig uden makeup!! Det er utrolig dejligt 🙂 Pletterne er NÆSTEN væk. Afhængig af lyset kan man godt se dem en lille smule stadigvæk, men det er ganske lidt og generer mig ikke – det ervirkelig som at have fået et nyt ansigt  !!!
De venligste hilsener Kathrine Skeie

Martin Rimi

“Livsreddende…er den bedste beskrivelse jeg lige kan komme på. Efter
en laserbehandling af panden i 2014 af en mindre pigmentplet i panden,
hvor de så lige lavede hele panden, stod jeg pludselig sommeren efter
med en hel pande fuld af pigmentpletter efter ganske korte ophold i
solen (med solcreme). Cosmelan behandlingen rettede op på dette.
Allerede efter få uger var det meste væk igen. Og generelt er min hud
blevet meget pænere i ansigtet. De varmeste anbefalinger herfra”
Mange hilsner, Martin Rimi

Line Hinsby Mathiesen

Hej Galina. Jeg synes jeg allerede nu ser fine resultater, min hud er blevet meget mere jævn/ensartet i farven, så jeg kan næsten tillade mig at gå ud uden sminke:-) Det har jeg ikke prøvet i mange år.
Mange hilsner Line Hinsby Mathiesen

Anja Hansen

Hej Galina! Allerede her efter kun næsten 14 dage er mine pletter blevet meget lysere og jeg tror kun at det er mig der lægger mærke til dem nu. Jeg er rigtig glad for at du anbefalede mig Cosmelan og jeg er meget positivt overrasket over virkningen.
Med venlig hilsen Anja Hansen

Nicole Høyrup

Hej Galina. Mange tak, jeg er vildt glad for mine resultater! Jeg kan ikke beskrive hvor meget det betyder for mig. Jeg følger dine anvisninger, og så ses vi på et senere tidspunkt til en kontrol.
Med venlig hilsen Nicole Høyrup

Lea Busk Christensen

Hej Galina. Jeg er meget imponeret over det flotte resultat, jeg havde ikke forventet at de mørke pigmenteringer ville forsvinde. Forskellen er kæmpe stor, før jeg fik cosmelan behandlingen havde jeg det psykisk rigtig skidt, jeg var ked af de mørke plamager i mit ansigt og er rigtig glad for at jeg fik lavet behandlingen.

 Det er det bedste jeg har gjort! Forskellen på billederne før og efter viser helt tydeligt en ændring på 95%. Behandlingen var lidt krævende i starten, da man skal smøre cosmelan creme og fugtighedscreme i ansigtet mange gange om dagen og det svier lidt. Men svien og rødmen efter behandlingen var hurtig overstået ved jævnlig brug af fugtighedscremen som er fantastisk god og helende. Hele behandlingen var det hele værd og jeg takker for god behandling og information fra behandler. Jeg følte mig i trygge hænder- tak for det:)
Med venlig hilsen Lea Busk Christensen

Pernille Balcer

Hej Galina. Jeg vil bare lige fortælle et her 8 dage efter behandlingen, forløber alt som det skal. Min hud ser allerede MEGET bedre ud – jeg er bare så glad 🙂 Fantastisk 🙂
Mange hilsner Pernille Balcer

Karina Madsen

Hej Galina. Jeg vil blot fortælle, at jeg er så glad for behandlingen, at jeg har skrevet til Go morgen Danmarks redaktion, og givet dem et forslag til at sende et indslag om cosmelan behandlingen.
Venlig hilsen Karina  Madsen

Rikke

Hej Galina. Sikke en forskel, jeg var godt klar over at det var forsvundet en hel del, men det er jo meget tydeligt at se nu. Så jeg er virkelig glad for resultatet 🙂 God ide at tage billeder, det er utroligt hvor hurtigt man vænner sig til at det er væk.
Hilsen Rikke

Birgitte

Hej Galina. Tak for de fremsendte billeder. Nu er der gaaet 3 uger og d sidste pletter er forsvundet, saa jeg er meget glad og tilfreds 🙂
Mvh Birgitte

Vivi Larsen

Hej. Nu har jeg behandlet min hud i 4 uger. og mine pletter er bleget rigtig meget. Min hud ser meget fin og sund ud. Jeg er foreløbig meget tilfreds med resultatet, men fortsætter slf. som beskrevet i papirene.
Venlig hilsen,
Vivi Larsen

Mårten Frandsen

Mand, 41 år, Kbh.: Jeg havde over en periode på ca. 5 år haft et
stigende problem med pigmentforandringer på pande og kinder. Til sidst
blev det så generende, at jeg ofte i selskab med andre fx undlod at gå
for tæt på eller holdt mig fra direkte lys. Jeg havde desuden ofte en
fornemmelse af, at folk kiggede mere på mine pigmentforandringer end i
mine øjne, når de talte med mig. Først undersøgte jeg muligheden for
laserbehandling, men det virkede både dyrt og risikabelt med mange
potentielle bivirkninger.

I stedet faldt jeg over en artikel på nettet omkring behandling med
Cosmelan (på en klinik, Bodyfokus, på Frederiksberg), der skulle være
både uden bivirkninger og væsentligt billigere. Den første dag fik jeg
en maske på, der skulle sidde ca. 10 timer – om aftenen skulle jeg så
fjerne den og påbegynde behandling med Cosmelan. Den første aften føltes
min hud ret brændende ca. 5 min efter påsmøring og dette gentog sig de
efterfølgende dage, men dette er den eneste bivirkning jeg nogensinde
har oplevet. Ovenikøbet kunne jeg hurtigt se resultater af behandlingen
(ca. 2 uger efter). Det endelige resultat har taget ca. 2 måneder at nå
frem til, men det er det hele værd. Effekten har været intet mindre end
fantastisk – dels er mine pigmentforandringer stort set væk og dels er
min hud blevet meget mere sund at se på end før! Eneste minus er, at jeg
resten af mit liv skal huske at bruge solcreme med høj faktor.
Behandlingen er derfor ingen garanti for, at det ikke kommer igen. På
den anden side, når man først har været generet af pigmentforandringer i
ansigtet og efterfølgende fået det fjernet, så lever man nok med den
ekstra (lille) foranstaltning det er, at skulle huske solbeskyttelse –
jeg gør ihvertfald : )
Hilsen Mårten Frandsen

Pam og René Lomholt

Min kone har haft store melasma problemer i ansigtet siden graviditet og fødsel for snart 4 år siden. Hun har prøvet ALLE tilgængelige danske produkter med serum fra alle leverandører. Ingen har givet lovede effekter eller blot noget der minder om det.
Hun har også prøvet laser hos cosmo laser klinik. Dette gjorde blot melasma MEGET værre. Hun har tillige prøvet Tri-luma som indeholder hydroquinon og som vi købte hjem via nettet fra udlandet. Tri-luma hjalp i en kort periode, men det var også meget hårdt ved huden, den blev meget rød og melasmaen kom hurtigt tilbage.

Vi var ved at give op og det har været hårdt ved psyken. Ved et tilfælde læste hun om Cosmelan på facebook. Fandt og læste også artiklen fra Q-magazine og besluttede at prøve en behandling her i sommeren 2014. Skal være ærlig at sige at det egentlig var uden de store forhåbninger fordi hun var blevet skuffet så mange gange. Men efter blot 6-7 uger behandlings var der meget store fremskridt. Nu er der gået præcis 3 mdr og det er nærmest et mirakel så meget melasma der er forsvundet. Min kone smører sig nu kun 1 gang hver anden dag for at holde det ved lige og prøve at få det allersidste væk. Kan kun give Cosmelan vores allerbedste anbefalinger.
mvh
Pam og René Lomholt