kurser

BodyShock kursus

På kurset vil du få en dybdegående gennemgang behandlingen samt teorien bag. Vi gennemgår behandlingsprotokoller og du vil få en fyldestgørende gennemgang produktlinjen Bodyshock som kan reducere strækmærker, drænage af væskeophobninger, opstramme og reducere fedtdepoter.

Depigmentering kursus avanceret​

Vi har inviteret underviser fra Mesoestetic og på kurset gennemgår vi hvordan man kombinerer cosmelan behandlinger med andre behandlinger og produkter for at opnå de mest effektive resultater.På kurset skal vi ligeledes gennemgå protokollen på dermamelan intimate til de intime zoner.

Basiskursus Mesoestetic

Dybdegående gennemgang af vores peelinger, acnelan, cosmelan og mesoeclat, samt teorien bag. Vi gennemgår behandlingsprotokoller og du får en fyldestgørende gennemgang af homeperformance produkterne. Herefter er du certificeret til at behandle med mesoestetics produkter. Der uddeles certifikat.

Introkursus til mesoestetic

Overordnet gennemgang af signatur- peelingerne: acnelan, cosmelan og mesoeclat, samt microneedeling og mesoterapi. Gratis introduktion på ca. 2 timer. Introkursus er gratis.

Mesoterapi fra Mesoestetic Pharma Group - Barcelona

På dette kursus får du en dybdegående gennemgang af teorien bag mesoterapi. Hvordan det adskiller sig fra andre behandlinger, og hvorledes der sker både en fysisk og en “kemisk stimulering”.
Vi gennemgår de forskellige teknikker der kan behandles med, og du lærer at lave en behandling med MCT injector med teknikken “nappage” og “papule”.

Depigmentering​

Dybdegående kursus for dem der gerne vil fordybe sig, udelukkende i depigmentering. Vi gennemgår samtlige muligheder for behandling, både ed peelinger og medicinsk-æstetiske behandlinger med mesoterapi og microneedling. Vi gennemgår de forskellige teknikker der kan behandles med, og du lærer at lave en behandling med MCT injector med teknikken “nappage” og “papule”.

Anti-aging​

Dybdegående kursus til fordybelse af anti-age behandlinger. Både med peelinger, æstetiske behandlinger samt medicinsk-æstetiske behandlinger med mesoterapi og microneedling.