kurser

Basis kursus mesoestetic

 

Dybdegående gennemgang af vores peelinger, acnelan, cosmelan og mesoeclat, samt teorien bag. Vi gennemgår behandlingsprotokoller og du får en fyldestgørende gennemgang af homeperformance produkterne. Herefter er du certificeret til at behandle med mesoestetics produkter. Der uddeles certifikat.

Mesoterapi kursus

 

På dette kursus får du en dybdegående gennemgang af teorien bag mesoterapi. Hvordan det adskiller sig fra andre behandlinger, og hvorledes der sker både en fysisk og en “kemisk stimulering”.
Vi gennemgår de forskellige teknikker der kan behandles med, og du lærer at lave en behandling med MCT injector med teknikken “nappage” og “papule”.

Depigmentering​ avanceret

 

Dybdegående kursus for dem der gerne vil fordybe sig, udelukkende i depigmentering. Vi gennemgår samtlige muligheder for behandling, både med peelinger og medicinsk-æstetiske behandlinger med mesoterapi og microneedling.
Vi gennemgår de forskellige teknikker der kan behandles med.

Anti-aging​

Dybdegående kursus til fordybelse af anti-age behandlinger. Både med peelinger, æstetiske behandlinger samt medicinsk-æstetiske behandlinger med mesoterapi og microneedling.

Microneedling kursus

Dybdegående kursus til behandling med microneedling.