C.prof microneedling solutions

C.prof 220 draining solution

C.prof 220 draining opløsning med drænende, dekongestant og venotonisk virkning. Produktet har også antioxidant og opstrammende egenskaber. .

Aktive ingredienser:
-Sød kløver
-Rutin
-Ginkgo biloba
-Escin

C.prof 224 cellulishock solution

C.prof 224 cellulishock opløsning som fremmer aktivering af metabolisme og nedbrydning af fedtsyrer, hvilket reducerer adipocytvolumen. Den indeholder ingredienser, der øger venetonen og forbedrer mikrocirkulationen.

Aktive ingredienser:
-Koffein
-Rutin
-Capsaicin
-Carnitin

C.prof 223 skinmark solution

C.prof 223 skinmark opløsning stimulerer cellereparation og omstrukturerer bruddet på dermis protein netværk. Giver huden hydrering, elasticitet og fasthed. Forebyggelse og reduktion af strækmærker. Også indiceret til behandling af ar efter post-acne

Aktive ingredienser:
-X-DNA
-Organisk silicium
-Chlorella vulgaris ekstrakt
-Darutoside 

C.prof 221 lipolytic solution

C.prof 221 lipolytic opløsning til transkutan anvendelse, der virker på flere enzymer og receptorer for lipolyse for at reducere størrelsen og antallet af adipocytter. Det kan bruges som en reducerende fase efter en anden dræningsfase.

Aktive ingredienser:
-Artiskok ekstrakt
-L-carnitin
-Teofyllin
-Organisk silicium

C.prof 213 mesotox solution

C.prof 213 mesotox opløsning virker dobbelt på ekspressionslinjer, reducerer de eksisterende og forhindrer fremkomsten af ​​nye. Dens unikke kombination af synergistiske peptider virker i hæmning af hudens mikrokontraktioner, der forårsager denne type rynker.

Aktive ingredienser:
-Acetylhexapeptid-8
-Niacinamid
-Pentapeptide-18

C.prof 211 photoaging solution

C.prof 211 photoaging opløsning til transkutan applikation, der modvirker manifestationer af hudens aldring takket være dens fotobeskyttende, antioxidante, fugtgivende og opstrammende effekter. Beskytter huden mod miljømæssige angreb og andre faktorer såsom stress, træthed, rygning, forurening osv.

Aktive ingredienser:
-Hyaluronsyre
-Idebenon
-Taurin
-C-vitamin

C.prof 230 hair loss solution

C.prof 230 hair loss opløsning til transkutan applikation, der nedsætter kapillær aldring, genopliver og styrker håret, samtidig med at mikrocirkulationen og tilførslen af ​​næringsstoffer til folliklen forbedres.

Aktive ingredienser:
-Biotin
-Ginkgo biloba ekstrakt
-Adenosin
-Panthenol

C.prof 222 body firming solution

C.prof 222 body firming opløsning til transkutan applikation med opstrammende effekt og stimulering af bindevævssyntese. Særligt velegnet til lår, balder, mave, bryster og arme. Det kan bruges i den sidste fase af behandlingen efter volumenreduktion i det behandlede område.

Aktive ingredienser:
-DMAE
-Natriumpyruvat
-Organisk silicium
-Hydroxyprolin

C.prof 214 mesopeptide solution

C.prof 214 mesopeptide opløsning forbedrer redensificering af dermis takket være inkluderingen af sidste generations biomimetiske peptider. Forbedrer fastheden og strukturen i den cellulære matrix.
Behandling af tynd, ældene hud, tab af oval ansigts definition og slaphed i ansigtet. Biomimetiske peptider forbedrer redensificering af dermis takket være kollagen inducerende aktivitet
og dets forbedring af fibrillearrangement.

Aktive ingredienser:
-Palmitoyl Tripeptide-5
-Hyaluronsyre
-Acetyltetrapeptid-9

C.prof 210 depigmentation solution

C.prof 210 depigmentation opløsning er en kraftfuld kombination af aktive ingredienser med korrigerende virkning af pigmentforstyrrelser og antioxidant. Den virker som regulering af melaninproduktion og fjernelse af melanin til stede i epidermale celler, der er ansvarlig for synlig pigmentering. Den indeholder også antioxidantmidler, der regulerer melanin overproduktion.

Aktive ingredienser:
-Tranexamic syre
-N-acetylglucosamin
-C-vitamin
-Idebenone