Stem cell

Behandling specielt udviklet til at beskytte livet på hudcellerne og forbedre deres naturlige kapacitet til selv-reparation. Den høje koncentration af plante stamcelle ekstrakt i hele serien , gør den i stand til at bekæmpe tegn på fremskreden fotoældning og reparare de skader  der er forårsaget af ydre faktorer, kutan stress eller miljømæssig påvirkning.

Den komplette behandling indeholder 5 trin:
Trin l: Forberedelse af huden. Rens og toning af ansigt, hals og decolleté.
Trin ll: Påføring af en enkelt dosis af stamcelle serum emulgeret med ansigts massage creme. Massagen er en regenerende massage der femmer penetreringen af aktive ingredienser.
Trin lll: Intensivering af resultaterne. Påføring af ansigtsmaske der er fremstillet af 3D nano-fibre. Den okklusive effekt forbedre gennemtrængningen og transport af aktive ingredienser. Øjeblikkelig løftende effekt. Trin lV: Afslutning. Behandlingen afsluttes med påføring af solbeskyttelse med høj faktor.
Trin V: Hjemmebehandling. Efter den komplette behandling vil den professionelle behandler udlevere dag og natcreme fracollagen 360° linjen for at vedligeholde og forlænge resultaterne der er opnået i klinikken.