Mesoterapi

Mesoterapi Mesohyal ® er en yderst effektiv rynkereducerende behandling, der virker biologisk ved at tilføre huden de komponenter, som er nødvendige for at opretholde vitaliteten. Ved mange små prik på hudens overflade, tilføres et næringskompleks bestående af vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioxidanter.
Det er en global behandling mod årsagerne og konsekvenserne af aldrende hud, som har været anvendt af førende klinikker verden over gennem længere tid.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Behandlingen udføres med en meget tynd nål, der tilfører huden en lang række vitaminer, aminosyrer og mineraler, samt den aktive komponent NCTC 109. Dette samlede kompleks hjælper effektivt med at reducere rynker og fine linier, samt forbedrer hudens generelle tilstand, og gør den fastere. Det sker med små, lette stik i hudens overflade. Det er denne kombination af unikke næringsstoffer og mange små stik, der både fugter huden i dybden, og stimulerer hudens genopbygning (kollagensyntesen). Herved genvindes hudens styrke og glød, rynker reduceres og hudens optimale fugtbalance genetableres.

Effekten ses med det samme, men bedst et par dage efter behandlingen. Dog anbefales at få minimum 3 behandlinger, som giver længerevarende rynkereducerende effekt i huden. *

 
HVOR EFFEKTIVT ER DET?

Allerede efter de første behandlinger ser du ændringer – huden får mere glød, og du kan mærke, at bindevævet bliver fastere. For optimal effekt skal du have mindst 3 behandlinger.  Langt de fleste vælger 5 for et rigtigt godt og holdbart resultat. Holdbarheden af et kurforløb er 6 mdr. *

ER HUDEN MEDTAGET LIGE EFTER?

Huden er rød og varm, men på ingen måde skadet. Allerede dagen efter har vitaminerne og mineralerne fordelt sig i det øverste hudvæv, og rødmen er væk. Der kan være enkelte små mærker, som dog vil være væk 2-7 dage efter behandlingen.

Vi har kunder, som får behandlingen i middagspausen. Vælg full face eller blot punktbehandling – men hvorfor ikke genopbygge hele huden?

FÅ DEN BEDSTE OPSTART

Vi anbefaler at du får en peeling 1 uge til 14 dage før.

HVORNÅR KAN MAN SE RESULTATET?

Effekten ses med det samme, men bedst 1-2 uger efter behandlingen. Dog anbefales at få minimum 3 behandlinger, som giver længerevarende rynkereducerende effekt i huden. *

ANTAL BEHANDINGER:

Vi tilråder at Mesoterapi indledes med 3-5 behandlinger med ca 14 dages mellemrum, og herefter 1 behandling ca. hver 6 måned alt efter hudens behov.

Vi anbefaler Mesoterapi til dig, der ønsker en yngre og fastere hud på en naturlig måde uden kirurgi.

Kontakt os gerne på klinikken for yderligere rådgivning, eller book en tid til en gratis og uforpligtende konsultation.

Priser:

  • Full face: 1 behandling (i alt 6 ml) 2500 kr.
  • 3 behandlinger 6500 kr.
  • Mindre område (omkring øjne, munden, læber) 1000 kr.
  • 3 behandlinger 2800 kr.