Antiaging

MESOECLAT®

øjeblikkelig glød, og en af verdens bedst sælgende “red-carpet”/askepot behandlinger.

Energy C

Professionel antioxidant og lysnene behandling baseret på vitamin C. En behandling der kombinerer antioxidant og lysnene produkter med en energigivende massageteknik. 

Collagen 360

Professionel collagen 360° opstrammende behandling med beriget marine kollagen. Den kombinerer produkter der har en opstrammende og fyldegivende effekt med en ekskusiv opstrammende massageteknik.   

Stem cell

Professionel regenerative stem Cell treatment oplev denne behandling baseret på plante stam celler, designet til at beskytte hudcellerne og forbedre deres naturlige kapacitet til at reparere sig selv. Bekæmper tegn på fremskreden fotoaldring og reparere hud der er slap og træt.

Radiance DNA

Professionel global DNA anti-aging behandling. En foryngende ansigtsbehandling med mesoestetics speciel udviklede KOBIDO massage ,der hjælper med at fjerne toxiner fra ansigtet, reparere vævet samt bekæmpe og reducerer indflydelsen af aldringsprocessen. 

Mesoterapi

Mesoterapi er en medicinsk-æstetisk behandling hvor aktive antiaging  ingredienser indgives i huden ved mange “mikroinjektioner” i minimal dybde (1 mm) hvorved man kan korrigere æstetiske problemer omkring hudaldring. Reduktion af linjer og rynker samt opstramning af huden.

Mesobooster

En behandling der giver fylde og foryngelse til huden.

M - PEN ®

Microneedeling er en behandling der udføres med mikronåle der forårsager hundrdvis af mikroåbninger i huden der øger penetreringen af de aktive antiaging ingredienser der påføres topisk.

Genesis

En behandling hvor der anvendes en kombination af flere teknologier for at fremme penetrering af aktive ingredienser, samt stimulerer vævets naturlige reparationsprocesser, hvilket giver fantastisk foryngende resultater.