Om os

Om mesofocus

Vi distribuerer produkter fra Mesoestetic Pharma Group, til kosmetologer dermatologer og andre behandlere inden for medicinsk-æstetiske behandlinger.
Mesoestetic Pharma Group er et farmaceutisk laboratorium der blev grundlagt i 1984 og er specialiseret i dermatologisk og kosmetisk medicin.

Alle produkter er udviklet efter undersøgelser der garanterer sikkerhed, kvalitet og fantastiske terapeutiske resultater.
Innovation er en af de fundamentalistiske ideer, og derfor invester firmet hvert år 40% af overskuddet i R&D og mesoestetic er førende inden for depigmenterende behandlinger, samt behandlinger og produkter med anti-aging effekt.
Nogle af de mest kendte behandlinger er cosmelan®, acnelan® og mesoéclat®.

Om Mesoestetics

Hovedkontoret med egen produktion samt forskning og udvikling ligger i Barcelona og produkterne de fremstiller og udvikler, markedsføres under brandet mesoestetic® og eksporteres til mere end 93 lande.

Brandet er både cosmeceutiske produkter såvel som neutraceuticasl (produkter og kosttilskud med høj andel af aktive ingredienser – alle produceret efter farmaceutiske standarder). 

Fordele ved Mesoestetics produkter